Jag trodde det var en fis...

Oh, nu spelar dom mayhem på P3. Så fint, kan behöva detta efter en natts toalett springande. Känner mig så svag och skör. Det var inget stopp på att, men jag ska inte gå in på detaljer (kan finns känsliga läsare på bloggen). Jaja, nått nytt kanske ni undrar. Då säger jag näe, allt är precis som när jag lämnade det igår. Förutom att jag är tömd dvs. puss!!!

Nu vet jag vart jag ska bo..Nästan.

Okej, jag har fått svar från Housing grejjen i Duluth nu. Att jag inte vet vart jag ska bo är fullständigt normalt, för det vet ingen. Jag och alla andra losers får veta det 7-10 dagar innan terminen startar. Livet känns lite lättare, imon ska jag till älskade (?) bibblan! En sista gång för en sista slutspurt! Nu ska jag semester project och pricing module 3 bli klara. Annars blir jag ledsen. Ni som läser min blogg, (jag antar en miljon) gör denna enkät: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHBtb2lPSHY4cFdnRWt0NEZ2bDZuY0E6MQ Tack!!!!!

En sak till man kan bocka av på sin lilla check lista!

Hej Hej Hallå! Okej, nu har jag fixat skjuss från Minneapolis till Duluth, det är min kära extra-mamma Spring som ska hämta mig :') Hon sa "Erika, you are my daughter and family, ofcourse i'll pick you up, I love you!" Tack Spring sa jag *nöjd*. Ja, nu står jag här på jobbet. Alvesta tar fan priset i den byn där tiden står stilla, all the fucking time! Detta kan ju inte hålla i längden? Jag blir skogstokig på mitt jobb, nu jobbar jag "bara" 5 pass till sen skiter jag i detta. Nån måtta får det va. Annars då? Jo, jag lever på. Gör inget speciellt om dagarna, tvättar mest kläder, funderar över vad man ska ha med och vad man ska lämna. Svårt att pack för 5 månader och 3 årstider (vinter, vår och sommar). En sak som är säker är att datan ska med, att min gympadojjer (som inte riktigt har fått användas i riktigta idrotts-sammanhang..än), plus mina mjukisbrallor. Längre än så har jag inte kommit. Jag kan skriva hela kvällen, för jag har så lite att göra. Men jag måste spara bloggen och mina svävande fingrar tills jag kommer till Amerika. Det är där det gäller liksom, då måsta man vara som vassast!

Jaha!!! Nu är Kim onboard!

Kim Hansen, min väninna har skaffat blogg! Så tröttnar ni på mina osammanhängande inlägg kan det var skönt att komma till Kims fina blogg (den har till och med en design!!!)

kimmy-taz.blogspot.com

Hon ska vara i australien-tasmanien-hobart!!!


Oj!

Glömde nämna i föregående inlägg att det inlägget har faktiskt lite med USA att göra, eftersom det är min sista utgång här i stan. Tack.


Deluxe, vf blir jag alltid så full?

Jaha, då har Växjös innerstad än en Gång gjort mig så full att jag vet knappt in eller ut. Varför blir jag alltid så full där? Varför höll jag mig inte bara till öl och skippade champanget? Så många frågor så några svar. Nu sitter man i soffan hos Nina, utan min brudar... Det gör lite ont i hjärtat! Ida är i Åre, Elin är pilsk, te07 har sina egna boenden...

Jag hade iallafall kul igår, idag mår jag definitivt som jag förtjänar!!

Skönt att se på är man kräsen blir man utan att Ida slapp könssjukdomar, att frallan rökt på hela julen!! Allt är precis i sin ordning!


Testning testing

Detta är ett mobil inlägg, hoppas den kommer fram.


Okej, 2 veckor kvar!

Hej Hej Hallå!! (i sann timbuktu anda!!!)

Nu är det alltså 2 veckor kvar tills jag rullar resväskan mot Malmö C för att spendera min sista natt med Kim! (no-homo). Just nu spelas dada life- kick out the empic motherfucker, tror jag den heter. Är det ett sign? glömde nämna att den spelas på p3!! Den är bra, elin visade mig den en gång. Hon har alltid sån bra koll på house music.

Okej, nu hamnade jag på sidospår!

Vad ska man sä? Jag ska blogga på den här bloggen om mitt liv på andra sidan atlanten. Jag ska försöka nämna alla smaskiga details, om jag snokar!! (hehehe ida du fattar, tänk om mamma läser lixxxx)

Asså, gud detta är jätte jobbigt!! att skriva seriöst, jag ska försöka igen.

Jag ska alltså skriva om mitt halvår i USA, Minnesota-Duluth. Jag ska plugga dessa kurser: juridik, juridik, juridik, juridik och marknads-strategi. Jag går inte djupare in på det för jag vet inte riktigt vad det jag ska plugga? Jag vet inte var jag ska bo, så fråga inte!!! för jag blir upprörd då. Det kommer inte bli några frågestunder på denna blogg, bara så ni vet!! Så mainstream kommer den inte bli, den kommer bli personlig, men med en touch av överdrivenhet. Alltid kul att krydda lite på hur bra livet är? (fast jag är skit-skrajj!)

okej, men detta räcker väl än så länge va?

Jag hör av mig så fort det händer något nytt som rör denna resa. Nu måste jag jobba! Eller egentligen inte, men man säger så.


Hittade den första bilden på datan, cool. Gissar på att det är slavens verk?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0