kiss ass in order to get ahead

Okej, nu ligger jag lite efter i bloggningen! Jag hade fullt upp igår, många lektioner med många väldigt olika lärare. Men med två saker gemensamt: politik och karriärer.
Alla förläsningar var ungefär som att höra Pia tjöta på om sin karriär, ni vet "hsb styrelse, procivitas skola, ibm datorer....sen hamna hon på teknikum" ungefär så är det med lärarna här "b.s and m.b.a in finance, worked in a 4.5 billion company, climed up to becoma a c.e.o och nu är jag lärare på umd...."
Är det så jag också kommer sluta? Kommer ha alla dessa ph.d's och masters och bachelers men kommer hamna i skolsalen igen? Vad läskigt!!!
Politik diskuterade dom också! herreminge, jag fattar ingenting, men ändå fick jag förklara hur vårt socialistiska (i jämförelse med deras samhälle) samhälle funkar. Men dom tjöta på om arbetslösheten, dom trodde inte obama skulle kunna sitta kvar längre blabla!! Man är ju inte direkt insatt eftersom man inte ha rösträtt i detta land, inte heller suparätt. meeeeeeeeeeeeeen det kan lätt bli fixat med....
Green cards!! iallafall i kursen "financial statement analysis" , den tråkigaste kursen rent namn mässigt, men FAN vad skön lärare, TY!! han har bara varit lärare i sitt liv, och det märks!!! vilken kille, vilken mage! men det är inte han som ska fixa green cardet, om ni trodde det! utan killarna i den klassen, mm-mm-mmmm!!
En annan rolig sak är att jag fyller 21 på självaste St Patricks day!!! Kommer bli galet, hela Duluth kommer vara en fest (eller en kontur he he)
Jaja, jag tänkte lägga upp lite coola bilder sen!!! Stay tuned motha fakkas!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0