I hate cats.

Can you tell?

Yes, dagen är över!!! men, vad ska jag nu göra? ....

Okej, dagen är ÄNTLIGEN över och jag kan pusta ut i några veckor. Ska bli skönt att sova imon utan att ha dåligt samvete, men har ställt klockan på 10 så jag kan skypea med ida!! Icke att förglömmas.
Titta vad som gömdes sig i min brevlåda! Världens största gratulationskort från mike my son and viggelito! Jag fick tårar i ögonen :') Jag ska kompensera för att jag inte var på er födelsedag med presenter från usa! Vad sägs om mozarella sticks? eller hamburgare XL? mountin dew? listan är lång! TACK SÅ JÄTTE MYCKET <3<3
Hihi såhär ser före bilden ut, tänk vad lite utsläppt hår och ett leende kan göra!! upp med hakorna erika, rätar du dig lite så slipper du alla rynkor!! *hoppas jag får ett greencard ändå*
Annars då? Ni bryr ju er inte. Så jag tänker inte berätta. #ingetnyttharhänt.
MÅSTE dock tipsa er om något helt magiskt, bokstavligt talat!!!! Serien: Once upon a time! Jag är fucking hooked! Handlar om snövit, rödluvan, hans och greta ja du vet alla! Fast modernasierat/verkligehetsbaserat! Äh, who am i kidding. Serien lost som jag är och var förälskad i, producenterna producerar denna serie också! Så massa skådisar från lost är med i once upon a time!!! Så jäkla fett :') I love neverending storries.
Fan vad jag tjötar!
Jag kan visa och skryta lite om vad jag har shoppat! Are you ready??
Haha, mm, luktar himmelskt kim!! Med doft av Aruba coconut och bali mango! Du kan dofta när du kommer hem.
Kankse kan lära mig hur man gör smokey eyes nu! Ett start kit från vic-vic-victoria secrrrret!
Fresh to death sneakers, luktar så gott innan dom förstörs av tåbira och festival geggamojja.
Shimmer, för din lilla kropp!! Så nu kan jag shimmra på hemortens gator! Hola Celebrity!!!! #justgotbackfromamericayouknownothingspecialmarriedryangosling
Äh, assa jag orkar inte mer!!!! Ett väldigt doftinspirerande inlägg, kan vara för att jag inget luktar gått runt mig? Kim har ju alltid balanserat luften kring mig. Så nu överkompenserar jag. Som killarna på högstadiet överkonsumerar axe. Undrar om date fortfarande finns?!
Fick sms från en kille: "shitty being sober, good thing i have addy!"
Den karamellen kan ni suga på. Shepp o'hoj ett väldigt GAY inlägg!!!!!!!!!!!

Kim, jag har ett liv utanför bloggen.

Gudarna ska veta, att jag sitter här och bloggar när jag borde plugga för jag har ett till exam om 30 min. Jag har redan haft ett i morse, BLAW! Nöjd, men den som kommer nu kommer nog inte gå så bra.. The financial statement analysis... Håll alla era tummar hörni!!!!!
Sen efter financial statement examet ska jag plugga till ett annat exam, part 2 in corporate finance! Hoppas det går bra..
Ja, såhär ser min dag ut. Vill bara att klockan ska bli fyra så jag kan gå heeeeeem. men det är mer än 6 timmar kvar -.-
love u

wot wot, dagens kvinna!!!


minneslucka

Hur kom jag hem i natt??
Löd min fråga när jag vaknade upp en aning svettig och med trosor utochin och en sleten tröjja på tvären. Kollar runt mig, ja jag är hemma. *pustar ut* men vad är det?? varför ligger det mcdonalds mat på mitt bord, orört i en påse och med cocacola??? jag dricker ju inte ens läsk? aha, aja.. fan mitt pass, hittat, pustar ut igen... Sen kommer paniken stigandes? HUR KOM JAG EGENTLIGEN HEM? MED PLÅNBOK OCH ALLT? 
får höra historien av grabbarna, jag hade hoppat in i taxin och fött barn.... no words needed och jag lämnar historien här.
Jag vet inte, men detta kan nog ha slagit min 18-års dag pinsamt nog.
Jag måste ha gett mitt nummer till alla på baren, för dagen efter hade jag 3 sms från nummer jag inte vet!!! hey its corey, heys it luke, hey its david!!!!!! hey, i dont know you tänkte jag.
Jag firade min 21 års dag och the fact that i haven't been able to drink for 3 months STORT. på en onsdag, på ett ställe som kallas blatter buster! Blatter buster= du får dricka hur mycket du vill, GRATIS, tills den första människan måste gå på toa. Så inte bara att jag blev full som en studentklass, min blåsa fick sig ett rejält tränginspass.. Tur att man inte är bortskämd så att säga.
Dom spelade avicii-levels. Fick tårar i ögonen, man är så jäkla svensk ibland att det inte finns! jag skämms inte, för är det något USA har fått mig att inse är hur svensk jag egentligen är. Jag älskar laktrist, lingonsylt is my life, sprit det tål jag inte fast jag tror det, det ska vara bregott på mackan, spelas avicii eller swedish house maffia går jag igång som en brunstigt sto!!!
När jag kommer hem till svearike ska jag pussa alla er där hemma! Mike min son, hörde att du drack i onsdags! Stolt. Alla er där hemma: ni är otroligt saknade!
IDAG SKA JAG LAGA SKAGENRÖRA OCH UNGSPANKAKA. heja gul och blå!
En gammal bild från en UMD match, har andra bilder jag borde lägga upp......... Men ni får väntas!!!

so true.


hey, i just met you! and this is crazy!

Ler bort min feber!! What doesn't kill you makes a fighter!!!!!
Ser ni vad Fredrik Jansson skrev? The girl is me. Tack för den buddy, han säger att han ger igen för att jag sa att han var top-notchig. Men han väljer att slänga mig framför tåget på UMD's största sida typ, "overheard at UMD". Tur att han inte skrev mitt namn, men nu har matchen börjat! You're going down my brotha.
Annars då? Jag är 21 år gammal bah.

jo bro!

okej, denna vecka som skulle vara min basta vecka har i usa slutar med en smarre tragedi! min iphone fick smaka toavatten, festa har korforbud, jag fyller 21 i natt men har feber......
sahar kanner jag mig nu
sahar kande jag mig nar jag var frisk!!
snalla kan ni inte be for mig lite????????

15+, skinande sol! DOWNTOWN.

Dont mind the ugliness!! I just wanted to show you guys how happy i am here, everyday that goes by, i relize how much i love this place. Comming back for christmas, almost 100% sure about it. Duluth has truly become a part of me.
MMM, lingonberry milkshake! The best shake i've ever tasted! Can you see the sun shine in? Felt so good feeling th sun on your skin, no jackets!! 
The boys! Fredrik and Johan at the cute scandinavian cafe "Takk for maten" or something like that :)

Tack Mayhem Linda!!!

Först och främst tack till linda elling, hon gav mig lite hopp om föregående inlägg angående min nya "topp" ... Nu kanske jag vågar använda den!
Annars då?? Har varit uber american och fixat mina naglar, satt där och tjötade med nån chelsea typ (ni vet hon från teen mom 2, fast i thai form) Vi skvallarde lite, no biggy! Tänker inte säga om vad! Tror hon hade opererat brösten dock, satt så oproportioneligt på hennes kropp!
Annars då?
Nu har äntligen mitt spring-break börjat! Så jäkla gatt! Nu kan man njuta lite av det fina livet, ska supa som om jag vore 18 igen! Hanna och Ida, hänger ni på eller?! Elin, skulle vara gatt om du kunde fixa in mig igen om jag blir utslängd.
Ska imorgon natt åka till Ellora, jag är så sjukt exalterad! Jag saknar henne så det gör ont och det ska bli så kul att få hänga med henne, och supa med henne! Tur att Tommy Ekbäck är i småland, hade slutat illa annars! hehe ;);)
Love you guys!
/Erika från minnesota

The countdown has begun

Okej, mina damer och herrar!
Nu är det dags för mig att snart bli rolig igen. Jag fyller år om 12 dagar, så nu har jag börjat lite smått med kläd-panering! Har köpt lite grejjer som kan göra mig redo to parteey.
Först måste jag köpa en bh, för jag har ingen. Jag går runt i sport bher, många tycker det är lustigt! jag håller inte med dom, för det är så förbaskat skönt. Men på min födelsedag måste jag ha lite clevage.
Men jag köpte en snygg top, den kan man ju inte ha bh under?!!
eller hur?
Lets parteey, jag ska ju självklart inte gå med bara den! Det är alldeless för kallt, så jag ska ha jeans över! American style...
Love

vad har jag gjort!!!!!

Planen var att skriva mycket tidigare, men jag hade ledigt i 3 dagar så jag hängde med Spring, Carl, Jurrah och Ella. Sköna typer, så kunde inte blogga, jag kunde, jag gjorde det.. men inget längre och mer utförligt!!! Jobbigt att skriva på de amerikanska tangentborden ska ni veta. Igår var det männens tur i matlagningsbattle. Portionerna var stora, maten var JÄVLIGT stark (white girl problem!!!), meeeen, dom bjöd på en gudomlig strawberry cheesecake! dom kommer vinna, stort!!! Plus att det blev lite naket ett tag, på lektions-tid!!!! Bangar inte. Nu har jag haft 2 av 5 lektioner.... Inte ens halvvägs.. Men jag får bita ihop, om en vecka börjar spring-break. Ska bli jävligt kul att hänga med Ellora! Jag saknar henne! Hon bor 3 timmar från Detroit, så dit måste jag gå! (Put your hands up for Detroit!) Så kommer nog gå med händerna i luften, under hela visiten! Imorgon ska jag göra något som jag kanske kommer ångra i framtiden! Men vad gör det? Det är ju drop-in! Fred, Fredrik (som jag VÄLDIGT ofta kallar Christian??? Slaven heter ju det? Dom är rätt lika till sättet faktiskt!) ska också med!!!
Här är den goda yoghurten jag lever på!! Mumsfilibabba

SNOW DAY

Igar sa var skolan installd och stangd. Vi hade en blizzard och storm och allt dar till som gjorde att vi fick fritt fran skolan igar, najs!!! Onsdagar har jag 5 lektioner, sa jag tackade och tog emot.. Jag ar ledsen att jag inte har bloggat pa ett tag, inte for att nagon laser! Men jag har varit sa laidback i mitt liv, bara myst omkring, inte duschat och bara njutit... Om 17 dagar fyller jag 21, da kan det vara vart att borja duscha och rojja!! hur har ni det? LOVE

RSS 2.0