the whole world is built on trade credits

Har precis tryckt i mig en donut, jag och Tessa var ute på en PW (powerwalk) och kände att vi gick plus minus noll. So true. Många av er som läser den, dvs 50% har redan varit i Duluth. Nu har jag varit här 3 veckor, det kankse inte är så mycket men man har liksom krypt under skinnet mer på Duluth som stad om ni förstår vad jag menar? Jag har varit ute och gått, levt här, gjort min egen mat varit på platser jag aldrig varit på förr. Har inte varit tids-pressad som förr. Duluth är en lugn stad, men inte jätte anpassad för fotgängare. Får jag nämna att jag saknar ford festa? Men som sagt, Det är en härlig stad och alla är verkligen sjukt trevliga. Det är därför jag vill berätta att jag har blivit uppvaktad. hehe, (ingen förlovning mamma). Jag ska på min typ seriöst första date i mitt liv, haha. Han heter Ryan, not really my type at all. Ingen jag hade raggat på på Stallarna om man säger så. Han är en computer science major (dvs säkert cod, wow nerd), blond och fixar inte håret direkt. Det ligger som en välkammad rakad guldhamster på gässan. Men man kan inte vara kräsen vid det här läget, man måste ut på marknaden. Så imorgon klockan 18.00 Duluthisk tid sitter jag och käkar nått gatt på applebee's.
Annars då? Idag har dagens outfit varit som sådan.
Frisyr: Ostylat, lite vågigit, lite o-kammat med, ovant för att vara mig.
Andedräkt: Blandat mellan tandkräm och söta laffy taffy (tycker iallafall jag)
Kläder: Carlings, H&M, Bik-Bok. Lite miss-matchat. (ingen bh ofc!)
Ansikte: En finne som kommer olägligt.
Naglar: Rosa med glitter i.
Vill bara passa på att önska NuszkowskiJävel en trevlig resa till Filippinerna höll jag nästan på att säga, jag menar NZ. Vem vet du kanske vänder dig till Filippinerna?
Elin och Ida, vad fint ni skriver på Facebook. Jag saknar er olidligt mycket men på två olika sätt! Jag vill ha er på varsin sida om mig, men inte för nära det är så satans varmt i vårt rum. Men på ett tryggt avstånd.
Elin, kan du inte uppdatera lite mer på din blogg hörru? Gärna om utvecklingen med Svenska Björnstammen. Fan vilken turn-out det har blivit, satans kul! Hade jag varit där hade jag inte bangat, hoppas du vet det. Mike Egonsson Hansen Tran, du måste gå!!!!!!!
Ida, hade varit kul om du kunde uppdatera i din blogg om dina kulinariska upplevelser. Mat, miljö you name it.
Linnea min lillasyster, gud vad jag saknar dig faktiskt!!!! Min lilla-syster, det gör ont i mitt syster hjärta att veta att du inte är 100% än, (läste din blogg) förlåt att jag tar upp det i min blogg men jag kan inte kommunicera på ett bättre sätt med dig. Snart fyller du 18 och då ska du med på en riktig bar-runda!
Förlåt för ett väldigt långt inlägg allihopa men en liten hemlängtan slog mig lite, faktiskt när en av mina klasskompisar frågade vad jag saknar mest från Sverige, min hjärna och hjärta ba: mina vänner och min familj!!!!!! OFC!!!
Puss allihopa! Imorgon är ny dag.

mike egonsson hansen tran

du kunde väl vaskat lite bättre????

oh vad jag älskar er mina söta vänner!

http://givemeabreakplease.tumblr.com/
Vidoen under vårt lilla gängs utgång, inget speciellt men precis som vi är!!! Nu säger jag vi mycket, som om jag vore där men det kändes så. Kims "i love you" jag fattar kim, det är riktat mot mig! älskar dig med! tings fylla som man aldrig kommer att slå!!! theresas eviga skånska, det är klassisk musik för mina öron!!!
Just nu sitter jag och panik pluggar, fan vad jag torskade min financial statement analysis. DÖÖÖÖÖ. jag orkar inte mer, för mycket läxor, overload!!!! Jag vill sola och äta glass.

tjejer

Jag glömde nämna att jag var lite avis på er igår.. Stallarna med gänget och jag missade det. Hörde att Ting var full??? Berätta mer hörni!!

det är lugnt ida!

Läste din blogg och såg att ditt lokalsinne briljerade igen! Synd att inte nusan var med, hon är ju känd för att lokalisera sig på okända platser. Det är okej om du glömde vår skype-date, hehe! Men visst man blir ju lite konfurdersam när man ser att du checkar in på en korvmojj 4 minuter innan bestämd tid!!
Annars då? Jag tycker jag har varit lite negg i bloggen, kankse klagat lite för mycket? Men det är ju lättere att hitta på dåliga saker i allt än bra. Men!!! För att skryta lite har jag insett vilken möjlighet detta är för mig, rent shopping-mässigt. Jag har ju en adress här, jag kan den inte utantill men det har jag. Vilket ger mig en oerhörd fördel när det kommer till..........wait for it.....nät-shoppping!!!!! forever 21, american apparel osvosv... Top Notch killen har ju självklart gått lös på Ralph Lauren grejjer. Han la ut värsta anledningar varför, pike dit skjorta dit.. jaja sa jag.
Fick prata lite med min lillasyster igår! I miss you!! Jag var inne på hot-topic, vilken högljudd affär! köpte lite stuff, if you know what i mean ;);)
Jag kan föresten officelt kalla mig american idag, eller amerikansk.. Jag har på mig sweatpants till skolan, no shame alla har det. Jag känner mig nedstrirrad när jag hade mina vanliga kläder, man vill ju vara unik men ändå respektera ett lands kultur.
Köpte nya jeans och LOVE PINK brallor igår, hihi!!!
Livet är väl bra härligt, bortsett från lukten i min lägenhet!!!

ERIKA

Förnamnet Erika eller Erica är den feminina formen av Erik som betyder 'ensam härskare'. Enligt en annan teori kommer namnet från latinets erice som betyder 'ljung'.

Erikas väg mot namntoppen började på 1960-talet och nådde en kulmen 1993, då namnet låg på 26:e plats. Bland de yngre är Erica den vanligaste stavningen. Den 31 december 2007 fanns det totalt 37 233 kvinnor och 1 man i Sverige med namnet Erika eller Erica, varav 11 966 kvinnor och 1 man med det som tilltalsnamn/förstanamn. År 2003 fick 361 flickor namnet, varav 87 fick det som tilltalsnamn.

 

Populäritet idag: Minskar trend ner(av någon konstig anledning!!!)

 

Namnsdag: 24 Januari.

 

Grattis alla Erikor på er dag!!!

 

 


jag ska bli VEGAN!!

okej, nu kanske jag skrämmer vissa! alla vet ju min kärlek till kött, men fyfan. Ikväll är en dålig kväll, JingKai (aka kinesen) kokar!! lystring!! Kokar, höns-fötter med naglarna på!!!!!! asså, jag klöks!!! klöks!! det luktar svett, grannarna tror nog vi har en svett-contest här!

dont sweat the small stuff

Linnea Egonsson; rubriken är tillägnad dig!!
Gick över till grannen, (som är exakt som killarna från Big Bang Theory, känner mig som Penny!!) Fick min första red mug :) *happy* (okej, the truth? jag drack vatten ur den....)
Asså, hur gör jag så att bilderna inte hamnar på snedden. Nån som vet? Tacksam för svar!
Vi har möblerat om lite i rummet, så vi kan få lite private space! Så såhär ser det ut nu :)
Köpte lite cupcakes! Inte alls goda som jag trodde dom skulle vara! Hade hoppats på mer philadelphia and less suger!! men det är okej, gav dom till mina roomies! Dom blev lyckliga :))))
Lite svar på frågor som jag har fått:
Linnea Egonsson: Nej, jag har inte varit in the mall yet! Var där en snabbis på barnes and nobles för att köpa en kalender, så har inte hunnit se hot topic!!
Mike min son: Jag saknar dig! Papi känner sig vilsen! Har du bakishäng idag?

oh-oh

Paniken som uppstår när läraren i business law drops two big bombs:
  1. Allt handlar om points här i Amerikatt, man kan sammanlagt samla ihop 2500 points på en termin. Vi ska ha ett projekt arbete i business lawn och gissa vad idioten till läraren har gjort då? Jo, han sätter MINUS POÄNG på alla misspellings och grammatiska fel! I'm screwed.
  2. För att ha någon som helst förstålse i det han säger måste man veta basen i Amerikas rätt-system. Man ba: fuck. Det hade varit gött om man ens hade hört talas om lite, men jag är inte intresserad! Inte ens juridiska serier på tv intresserar mig! Ally McBeal what?????
Suck, jag önskar vi levde i ett anarkistisk samhälle just nu!!
(bara så min lärare Thomas Weed Reed vet, så tänker jag göra många utropstecken!!!!!!!!!!!!!!!!, jag kan ta minuspoängen, i make up for it in svepning!!!!)

det gröna kortet

Såhär ser jag ut när jag spanar efter green cards:
Såhär ser jag ut om det kommer fram en som inte passar måttet (typ europe, canadensare, allt förutom amerikan):

as promised!

Hjärngympa mina damer och herrar ;)
oh yeah, karma, yeah!!!! Låt er dock inte luras av det "sommriga vädret" just nu ligger vi på 19 minus! sick in a dick.
Oj, har erika köpt en ny dator för sina sista csn pengar kanske ni tänker! Då kan jag meddela att detta är mitt nya skal!!! medge pimpigt?!

kiss ass in order to get ahead

Okej, nu ligger jag lite efter i bloggningen! Jag hade fullt upp igår, många lektioner med många väldigt olika lärare. Men med två saker gemensamt: politik och karriärer.
Alla förläsningar var ungefär som att höra Pia tjöta på om sin karriär, ni vet "hsb styrelse, procivitas skola, ibm datorer....sen hamna hon på teknikum" ungefär så är det med lärarna här "b.s and m.b.a in finance, worked in a 4.5 billion company, climed up to becoma a c.e.o och nu är jag lärare på umd...."
Är det så jag också kommer sluta? Kommer ha alla dessa ph.d's och masters och bachelers men kommer hamna i skolsalen igen? Vad läskigt!!!
Politik diskuterade dom också! herreminge, jag fattar ingenting, men ändå fick jag förklara hur vårt socialistiska (i jämförelse med deras samhälle) samhälle funkar. Men dom tjöta på om arbetslösheten, dom trodde inte obama skulle kunna sitta kvar längre blabla!! Man är ju inte direkt insatt eftersom man inte ha rösträtt i detta land, inte heller suparätt. meeeeeeeeeeeeeen det kan lätt bli fixat med....
Green cards!! iallafall i kursen "financial statement analysis" , den tråkigaste kursen rent namn mässigt, men FAN vad skön lärare, TY!! han har bara varit lärare i sitt liv, och det märks!!! vilken kille, vilken mage! men det är inte han som ska fixa green cardet, om ni trodde det! utan killarna i den klassen, mm-mm-mmmm!!
En annan rolig sak är att jag fyller 21 på självaste St Patricks day!!! Kommer bli galet, hela Duluth kommer vara en fest (eller en kontur he he)
Jaja, jag tänkte lägga upp lite coola bilder sen!!! Stay tuned motha fakkas!!

lets go for a ride, Ting!!

Ooooooooooooooooooooooow
Oooooooooooooooooooooooow
Ooooooooooooooooooooooooow
I know you want me
I made it obvious that I want you too
So put it on me
Let’s remove the space between me and you
Now rock your body (oooh)
Damn I like the way that you move
So give it to me (oooo oooh)
Cause I already know what you wanna do

Here’s the situation
Been to every nation
Nobody’s ever made me feel the way that you do
You know my motivation
Given my reputation
Please excuse I don’t mean to be rude

But tonight I’m fucking you
Oh you know
That tonight I’m fucking you
Oh you know
That tonight I’m fucking you

You’re so damn pretty
if I had a type than baby it’d be you
I know your ready
if I never lied, than baby you’d be the truth

Here’s the situation
Been to every nation
Nobody’s ever made me feel the way that you do
You know my motivation
Given my reputation
Please excuse I don’t mean to be rude

But tonight I’m fucking you
Oh you know
That tonight I’m fucking you
Oh you know
That tonight I’m fucking you

[Ludacris]
LUDA..
Tonight I’m gonna do
Everything that I want with you
Everythin that u need
Everything that u want I wanna honey
I wanna stunt with you
From the window
To the wall
Gonna give u, my all
Winter n summertime
When I get you on the springs
Imma make you fall
You got that body
That make me wanna get on the boat
Just to see you dance
And I love the way you shake that ass
Turn around and let me see them pants
You stuck with me
I’m stuck with you
Lets find something to do
(Please) excuse me
I don’t mean to be rude

[Enrique Iglesias]
But tonight I’m fucking you
Oh you know
That tonight I’m fucking you
Oh you know
That tonight I’m fucking you 

sour patch!

oj oj, vad förra inlägget upprörde vissa känsliga läsare *ting*hosthost*ting*, det jag vill förmedla med förgående inlägg är;
  1. Nej, jag är ingen asiat-hatare.
  2. Jag älskar dom, Julie är typ den sötaste (det är sydkoreanskans riktiga namn). Hon delar med sig av all kökredskap och vågade faktiskt smaka min pasta carbonara.
  3. JingKai (kinesen) är lite blyg. Men hon skickade sin gamla tenta till mig, så jag är nöjd.
Men jag tycker det är intressant det här med olika kulturer, det kommer verkligen bli en lektion som jag kommer kunna ta med mig hela livet :) if ya know what i mean.
Double T, anledningen varför du inte har fått något inlägg dedikerat till dig är för att ditt signum är fylla. Fylla med proper bootyshaking, dance battle och brutna fötter. Jag får inte supa här, det är olagligt! Jag måste fylla 21 av någon dum anledning :S:S!!! Så istället, borde du gå till Stallarna ikväll!! INTRÄDE 20 spänn!!! vilket fynd, plus på kontot!!!!!!! men du vet att dom stänger 1 va? Så slipper du fråga vakten och 20 fulla studenter. ting, kom ihåg!!! you are allways on my mind!!!! du är min favorit asiat med ida hammarström!!!

Lifesafers!

Ojojoj! vad jag har nyheter! Ida och Kim, jag har lite storrys för er! Men till er andra, här kommer bilderna ni all been waiting for!
Kim, detta är köket!! Hade du klarat av detta? Då har jag ändå plockat undan lite innan för jag att skulle ta kort.
Här är vårt sällskapsrum, ser inte så sällskapligt ut va? Jag la fram en tidning innan jag tog kort, jag vet inte om ni ser den men den ligger på köksborder i vänster upper side. Se&Hör, svensk folkkär tidning. Ska bli spännande och se om asiaterna vågar bläddra lite i den.
Annars då? Jo, jag måste berätta om min chock igår! Allså, under min vecka här, japp, exakt en vecka idag! Så har jag varit väldigt öppen för den nya kulturen jag har stött på här i min lilla lägenhet. Men igår så gav jag upp. Köket var i praktiskt taget upptaget från 9 på morgonen till 9 på kvällen, kinesen började med en "gormet" middag inkulderat all världens kryddor och blad, ungefär som elins vegan soppa. Du vet, man får barr och kottar man vissa tycker det är gott. Jaja, så hon lagar på med sina vänner i ungefär 5 timmar. Jag är inte snabb nog att komma in för att koka min pasta, sydkoreanen hinner före. Jag trodde ingen kunde slå kinesens äckliga middag, som luktade skit!!! kan jag tillägga, men det kunde sydkoreanen. Hon ska laga, sushi, sydkoreansk sushi. Först tänker man sushi, men det tycker ju alla är så himla gott, det luktar ju inte förskräckligt liksom. Men det är inte den japanska sushin som vi skandinavier är vana vid, jag sa ju tidigare att detta var sydkoreansk. Detta innhåller: ägg, kokt korv, sur-kål och ris. 4 ingredienser som absolut inte passar ihop rent luktmässigt. Det var faktiskt tur jag lagade sist, för min pasta carbonara gjorde doften i lägenheten lite mer...neutral. Men jag fick iallafall laga min mat vid 9. Helt okej, för jag får vänja mig! Är det en sak jag har lärt mig är det att sydkoreanen och kinesen lagar varje måltid, ingen hämtmat eller nånting. Så jag får antingen laga middag skit tidigt eller skit sent. Man får liksom kompromissa i livet. Jag fick städschema dom får köket.
Jag vet inte om jag orkar skriva mer nu. Jag hade ju en storry tillägnat ida, men den kankse vi kan ta imorgon? Ni måste vara trötta efter att ha läst mitt inlägg, krävs ju ett viss tålamod för att hänga med i mina inlägg.
Jag tackar för den här gången, peace!

Bounce low, bounce high!

Detta är min dörr, ser ni vem som är på mitt namn? DORIS. Jag är så glad.
Har man sett något vackrare? Eller brunare?
Hittade ett gammalt pic på min digitala, why not liksom! haha!
Love you allihopa!! GLÖM MIG ALDRIG!

hej ff's och bb's!

Jag tänkte på en sak, vill ni se hur jag bor eller inte?! Jag tänkte det hade varit kul att lägga upp bilder, men sen tänkte jag: vill dom ens se?!??!?! (jag är dålig på att ta kort också!)
Bra fråga, jag får fundera lite på det.
Annars då kankse ni undrar? Då kan jag svara att det inte har hänt mycket mer än att jag bara har ätit skitit (woho!) och sovit. Åt kina mat igår, delicious!! Så jävla mycket dock, åt fortune cookies!! ih.. vill ni veta vad det stod på min? klart ni vill här får ni: No one is standing in your way anymore, time to moving forward.
Vad tycker ni? Bra första fortune? Jag tycker den var godkänd, vet inte om den passar in just nu. Men heyy, vem klagar???
What else?
Jag börjar skolan på tisdag, då kommer jag bara ha föreläsningar måndag, onsdag och fredag! Så jag är ledig tisdag och torsdag, så då kan vi hänga? oh vad sorgligt att säga så, klart vi inte kan hänga. men vi kan skypa!! så börja ring bitches.
Ska jag vara helt ärlig har det varit en slow weekend, det var som jag trodde. Min ena roomie som är här, hon är inte mycket att hänga i granen, så ida, du kan vara lugn du kommer inte bli replaced! Första veckan so far har varit tråkig, men som sagt skolan börjar på tisdag så jag är pepp på att äntligen ha lite att göra :)
dessa kurser ska jag läsa:
1. Principles of management accounting
2. The Legal Environment
3. Productions, Operations Management
4. Corporate Finance
5. Analysis Financial Statements
Jag ANTAR ni är väldigt intresserade, så där fick ni reda på det. Imorgon ska jag försöka hitta alla salar, kommer bli intressant. Haha. Sån JÄKLA stor skola, även om byggnaderna är separta så kan man gå andra världs krigs tunnlar till alla. Scarry, så typiskt amerikaner. Dom gör allt för att slippa en nypa frisk luft.
Asså, märks det att jag är uttråkad eller?!
Aja, jag ska städa ma room a little. Köpte en massa fint inne i 1 dollar store!! love it, det är alltså 7 kr för varje artikel!!! helt sjukt!!!
okej, nu säger jag hejdå! hejdå!

daliga nyheter

Hej!
Jag kommer med daliga nyheter den har gangen. En mycket kar van till mig har blivit med om nagot mycket fruktansvart, igen. Han har blivit fonedrad, krankt och valdtagen pa manga satt och vis. Det handlar om Festa. An en gang har nagon gjort ett fegt och mycket daligt forsok att komma in i bilen, men eftersom Festa ar super tight kommer ingen lyckas att breaka sig in. Men visst, det har tatt mycket pa Festas krafter, 2 ganger liksom?! Hoppas ni alla skanker en liten tanke till Festa som ar pa Hermi bil just nu aka the hospital.

Okej, Sammanfattning

Hej! Nu tänkte jag skriva om det jag har varit med om so far, skol-mässigt. Där jag bor heter Stadium Apartments, som är located precis jämte arenan. Så jag kan kolla matcherna från mitt fönster, inte riktigt men nästan. Jag bor med 3 andra tjejer; Julie, Tessa och Kinesen (jag vet inte vad hon heter). Det är Julie som har en katt.. no words needed. Kinesen har jag hört är en riktig ragata. Det bodde tydligen två andra svenskor i detta rummet och dom hade verkligen brakat ihop, allså svenskorna med kinesen. Kinesen är en riktig lort-gris!!! Fyfan, och då menar jag fyfan vad skabbigt det är i vårt kök och toa!!!! INGEN, då menar jag ingen har städat på mycket länge!!!! Eftersom dom bråkade om att kinesen aldrig städade, så slutade dom andra också att städa, jag ba: moget!!!!!! Asså jag kan ta skitigt till en viss mån, jag har bott med Elin liksom, man överlever. men detta är kat-ta-strof!!!! Kim, du hade älskat hur jag diskade om du bodde här!!! Nä, föresten kim, du hade inte överlevt!!! du hade ju genast tatt första bästa flyg och flygit hem!!!! du ska vara tacksam över hur bra jag diskar!!!!!!!!!!! Men, som den väl-organiserade människa jag är, så har jag styrt ihop ett städ schema!!! jag vet att kim tänker, erika du är inte väl orgniserad, men sen vet jag att ida tänker jo erika är välorganiserad. Så det är ju en smaksak om hur välorganiserad jag är, men jag kan tycka att jag är organiserad iallafall.. wow, sidospår. what else? Jo, vi har fyra men starka svenskar här den här semestern. 4 ehvsare, suck man tänkte man skulle slippa ehvs lite, men sen har dom också styrt kosan hit. Jaja, bara dom inte kör sitt bull-shit översittar utskott snack på mig så är jag nöjd!!! en ser ut som bolsgård lite, eller väldigt mycket hahah!!!! kul, då har man nån att mobba.

nu har man träffat katten

man blir ju orolig när det första ens roomie säger är: "i've got something to tell you". Jag bara jaha, detta kan ju inte sluta bra nånstans. och det gör det inte heller, Julie säger att hon har en katt jävel. .............................. katt jävel ............................. suck... Dom som känner mig väl vet hur mycket jag hatar katter, Maja/Kajjan vet det mycket väl "ska du ha en kuk i röven"- väldigt hårt sagt av mig men det är lite så jag känner. katt-fan Okej, annars då? Jo jag träffade en svensk kille igår, han heter Fredrik. Han är lite top-notchig. Han använder engelskt vokabulär så som "pretentious" och "extraordinary". men om han inte vill säga awesome så slipper han.

the hen is in the basket

okej, nu ar jag da framme!!! Har varit en valdigt lang och ensam resa, med diverse spyor och skit fran medresanarer! Men jag stod pa mig till nastan slutet, dvs nar vi var pavag ner till minneapolis. "fasten your seatbelt" skylten hade tants, alla flygvardinnor hade satt sig! DA!! var jag tvungen att spy, sa det var bara att resa sig och springa och leta efter spypase, jag fick skall "mam, fasten your sealt belt sign is on, sit down" jag kontrar: "i'm goin to puke!!!" da blev det liv i luckan. mer an sa hande inget.

Allt jag har/ nu är din min tur

Okej, efter många vändor i magen och tankar i huvudet så har jag nu packat min väska. Nu är det äntligen MIN tur att åka mitt kanske livs resa? 5 månader i drömmarnas land? Jag är iallafall sjukt taggad. Mestadels för att jag nog inte har insett att jag ska vara borta så länge, det känns som jag ska resa i 2 veckor. Det kommer nog slå mig när jag väl är framme.

Annars då? Jo! Jag var ute på en sista utgång, denna gång var det faktiskt sista gången! Deluxe, love it! Skön fylla, skrämde livet ur min systerdotter när jag kom hem (lägger upp sexi bild sen). Är man kräsen blir man utan, vilket sjukt härligt fucking swagging gang! All eloge till dom!

Imon åker jag till Kim, det kommer bli min sista natt i Växjö nu. Känns helt okej :)


Suck

Jaha, inte en lugn stund! Nu lossna tandställningen, hur fixar man det nu då? Kommer bli stressigt på måndag! Annars då? Väntar på JVM matchen, wohooo! Hoppas på nån vinst idag, dif förlorade mot lakers, SKANDAL!!

Nu ska jag gå och skjuta mig själv. Nä skojja! Jag ska tagga lite USA, lyssnar på Oscar Linnros-genom eld. Min power låt just nu!


EVAAAA, SLOW DOWN

Ohh, min tillvaro är förstörd! hade skrivit ett as långt inlägg dedikerat till min oroliga mage, men det inlägget försvann!!! tack blogg.se!!
Jag får försöka minnas.
Jaja, jag gör inget vettigt av mitt miserabla liv. Jag har fortfarande stressmage. BIG TIME. I morgon kommer jag möta ännu ett stressmoment då jag ska till frisören för en touch up. Detta är ett stressmoment då jag har en mage som lever sitt egna liv och jag vet aldrig när den kommer attackera, if you know what i mean. Jag skriver blanketter efter blanketter om min hälsa till skolan, just nu är ju inte hälsan i tipptopp, så jag utlämnar det. En liten lögn skadar väl inte? Det kan väl vara min och er bloggläsares hemlis? Jag trodde först Kim hade smittat mig med glutenintolerans. Sen trodde jag att jag hade fått diabetes, för att jag älskar godis. Sen trodde jag att jag hade blivit laktos, eftersom alla andra är det och det hade varit en naturlig förklaring. Men jag googlade ALDRIG, det ska man aldrig göra. Då hade jag ju själv diagnoticerat mig med mag-cancer. DET! hade ju varit ett stressmoment om något. Så jag frågade sjuksyster mamma. Hon ba: Erika, det är stressmage. Jag ba: ok.
Så, nu har jag skrivit väldigt mycket om min mage på senaste tid. Men den är en väldigt stor del av mitt liv just nu, ALLT, då menar jag ALLT, kretsar runt min mage i skrivande stund. Man kan ju säga att klimatfrågan är rätt långt ner på min prioteringslista..
Annars då? Inget. Jag lever på längtan och förväntan, men också av rädslan. Jag vet inte, men om exakt en vecka sitter jag på ett plan mot USA. Förhoppningsvis jämte en skön snubbe eller gammal tant som har lite rövar-historier att berätta. Det kommer ju bli ensamt annars.
En sak som får mig att se ljuset i tunneln är att Jersey Shore Season 5 börjar på torsdag. NAAAAAJS !!!!!! BÖRJA TITTA, VÄRT DET!!! GTL, SMOOSH, DTF!!!

Jag trodde det var en fis 2.0..

AJAJAJ! Nu kommer det jag hade hoppats på inte skulle hända (om man inte räknar med lös i magen-heten). Jag tror jag kommer få magkatarr... NONONO!! Det är så jobbigt, jag får knappt sova nånting, jag bara bitchar och wainar. Oh,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,. Jobbit.

RSS 2.0